Podnikateľka Ivana Kičikoleva pred pár rokmi začala organizovať výnimočnú sebarozvojovú konferenciu SUPERfeel. V prepájaní jedinečných žien chce pokračovať aj vďaka novému projektu SUPERladies.

Ivanka, organizuješ už istý čas sebarozvojovú konferenciu pre ženy s názvom SUPERfeel. Tvoje aktivity sa momentálne zamerali aj na SUPERladies. O čom je tento tvoj projekt a pre koho je určený?

Koncept SUPERladies dozrieval tri roky. Keď som vymyslela SUPERfeel, tak som zistila, že jedna veľká konferencia za rok je síce fajn, ale nevytvorí to istý hlbší vzťah mojich návštevníčok so mnou, alebo s mojou značkou. V dnešnej dobe je pretlak informácií na sociálnych sieťach. Ľudia ich filtrujú a vyberajú si, čo je pre nich zaujímavé. Uvedomila som si, že je potrebné lepšie komunikovať. Naozaj si stojím za každým speakrom, ktorého oslovím na konferenciu. Myslím si, že sa na ňom ľudia veľakrát dozvedia zaujímavé informácie. Bola by škoda, aby sa ľudia o nich dozvedeli len pred SUPERfeelom. Preto som sa rozhodla, že vytvorím komunitu podnikavých žien. Slovíčko „podnikavých“ som zvolila naschvál, lebo vyjadruje nielen ženy podnikateľky, ale aj dámy ktoré chcú v živote niečo podniknúť a posunúť sa ďalej. Sú to ženy, ktoré chcú zlepšiť svoje fyzické, či duševné zdravie, alebo rozvíjať svoju osobnosť. Chcú urobiť krok vpred, alebo majú pocit, že stagnujú či stratili svoj smer.  Chcú vo svojom živote skrátka niečo podniknúť a zmeniť. Toto je aj cieľom SUPERladies. Pripravila som bohatý plán na budúci rok a verím, že sa mi táto komunita podarí vytvoriť. Cieľom je vybudovať značku, ktorá bude dôveryhodná a bude prinášať hodnotu. Verím, že bude dobre fungovať networking a týmto spôsobom sa tam nadviažu skvelé biznisové a následne aj priteľské vzťahy.

Tvoja práca je spojená aj s prepájaním svojich kontaktov. Aké ženy sú pre teba inšpiratívne v pracovnom a prípadne aj v osobnom živote?

Veľmi záleží od obdobia, v ktorom sa v živote nachádzam a, čo v danom čase riešim. Niekedy si poviem, čo všetko som nestihla a neurobila. Potom sa mi stane, že vidím pri stole ženu, ktorá má dve deti a navyše jej do toho zvoní telefón. Vtedy s obdivom pozerám na ženy-matky, ktoré musia všetko zvládať. Nedávno som stretla maminu ôsmych detí a je to žena, ktorá úspešne prednáša o time-managmente. Tak som sa pousmiala, že táto žena je veľmi inšpiratívna. Ženy, ktoré sú pre mňa inšpiratívne sú tie, ktoré majú čo povedať a majú za sebou silný príbeh. Myslím si, že už to, že by sa stala súčasťou tejto komunity by nebola náhoda. Každý človek totiž hľadá každý deň svoj zmysel života a to kam chce smerovať. Stať sa členkou SUPERladies je akýmsi nasadnutím na vlak na ceste za svojimi snami. Je vítaná v podstate každá žena, ktorá si chce plniť sny. Som však presvedčená, že každý jeden deň by sme mali byť v živote vďační za veci, ktoré máme a berieme ich ako samozrejmosť.

Aká je tvoja vízia SUPERladies do budúcnosti?

Naozaj milujem prepájať ľudí. Večer zavriem oči a vidím všetky tie svoje eventy a usmiate šťastné ženy. Na SUPERfeele sa mi podarila veľmi fajn vec. Pospájala som panelové diskusie po troch ženách v danej oblasti a takmer všetky začali spolu v určitom smere spolupracovať.  Už ani moje prepojenia žien nie sú náhodné. Som rada, že to, čo spojím naozaj funguje a ženy si navzájom výborne sadnú. Teším sa na každé jedno podujatie, alebo event, ktorý pripravujem na budúci rok. Chcem zároveň vybudovať stabilnú značku, ktorá keď sa povie jej názov, tak sa bude vedieť, že je to dôveryhodná, stabilná značka, ktorá prináša hodnotné veci.

Created and Designed by Anton Trnka 2018

Log in with your credentials

Forgot your details?